Cloud86 de snelste WordPress hosting

Waarom Cloud86?

Als je op zoek bent naar een hostingpartij voor je WordPress website, dan is Cloud86 een geweldige optie. Zij bieden namelijk alles wat je nodig hebt om je website snel en veilig te laten draaien. Hieronder bespreken we enkele van de voordelen van de hostingpakketten.

Geoptimaliseerd voor WordPress

De servers zijn speciaal geoptimaliseerd voor WordPress websites. Dit betekent dat je website sneller zal laden, waardoor je bezoekers langer op je website blijven en de kans op conversie vergroot wordt.

Gratis SSL certificaten via Lets Encrypt

Een van de belangrijkste zaken voor een website is de beveiliging. Daarom bieden zij bij Cloud86 automatisch gratis SSL certificaten aan via Lets Encrypt. Hierdoor wordt de verbinding tussen jouw website en de bezoekers versleuteld, wat de kans op hackers aanzienlijk verkleint.

Automatische backups

Een ander belangrijk aspect van een website is de beschikbaarheid. Daarom maken zij dagelijks automatische backups van jouw website, zodat je nooit bang hoeft te zijn dat je gegevens verloren gaan. Mocht er onverhoopt iets misgaan, dan kun je altijd terugvallen op een eerdere versie van je website.

Cloud86 Snelste WordPress hosting 2022 cloud86 - hujdz6cjeam 1024x745 - Cloud86 de snelste WordPress hosting

Website caching met LiteSpeed

Daarnaast maken zij gebruik van LiteSpeed caching op de servers. Dit zorgt ervoor dat de statische bestanden van je website in de cache worden opgeslagen, waardoor je website nog sneller zal laden. Hierdoor zullen je bezoekers een betere gebruikservaring hebben en zal de bounce-rate van je website dalen.

Meerdere websites per pakket

Tot slot bieden ze bij Cloud86 de mogelijkheid om meerdere websites te hosten op één pakket. Hierdoor kun je bijvoorbeeld een aantal kleinere websites hosten voor één prijs, in plaats van dat je voor elke website een apart pakket moet afsluiten. Als je op zoek bent naar een hostingpartij voor je WordPress website, dan is Cloud86 een geweldige optie. Zij bieden namelijk alles wat je nodig hebt om je website snel en veilig te laten draaien, zoals gratis SSL certificaten via Lets Encrypt, Automatische backups, geoptimaliseerd voor WordPress, website caching met LiteSpeed, meerdere websites per pakket.

Snelste webhosting 2022

Cloud86 is recentelijk bekroond als snelste hostingprovider in een onafhankelijk onderzoek uitgevoerd door Start24.nl. De webhosting heeft deze titel opnieuw verworven, na eerder al in 2020 in een ander onderzoek als snelste te zijn getest. De test werd uitgevoerd op belangrijke KPI’s zoals TTFB, LCP, TBT, CLS en totale laadtijd, en Cloud86 kwam als winnaar uit de bus. Een snelle laadtijd betekent een betere gebruikerservaring voor je bezoekers en kan bovendien bijdragen aan een hogere positie in zoekresultaten van Google. Verhoog jouw omzet en conversie en kies voor Cloud86 webhosting. Wil je meer weten over de test? Klik hier.

Plaats een reactie